Budapest, végállomás
„…csak nézem a Holdat
az alkohol forgat”
A villogó Körút:
már régen megunt
közös nevező
tökéletes helyettese.
Narancssárga égő kukák,
Szembejövő kicsit buták,
de lányok,
vodkásüveg,
mer’ nem pipázok,
csak korty meleg alkoholt
küldök torokba
és még egy martini
a kedvenc kocsmában
és még egy martini
a kedvenc kocsmában
„és méeg egggy duplás martini, Szi(l?)vi!”
mer’ ez a kedvenc kocsmám.
Sörre sör, borra Alkohol
Alkoholra Alkohol,
De utoljára!
A dependencia átlényegül,
Új Pokol a Mennyországom!
...és legördült az utolsó könnycsepp
A borospoháron.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.