Nekem is fáj...
NEKEM IS FÁJ…
Maricának együtt érezve fájdalmával
Nekem is fáj, ha bántanak és sír a Lelked,
Nekem is hullnak könnyeim, ha elveszíted
Azt, kit a legjobban Szerettél és Imádtál,
Akinek az elmentével még nem számoltál.
Ilyenkor az érzések lelket marcangolók,
Ilyenkor esnek igazán jól vigasztalók
Akik őszinte szívvel állnak Temelletted,
Értik fájdalmadat hogy igazán Szeretted
Kit már Istenünk sem tud visszaadni Néked,
Fohászkodva – Imával bárhogyan is kéred.
Bármennyire fájdalmas is legyen erős Légy,
Semmi olyan lépést az életben ne is Tégy
Amit később megnyugodva talán megbánnál,
Vagy Tetteidet jól átgondolva sajnálnál.
Nekem is éppúgy fáj és szomorú a lelkem,
Amikor a Barátom fájdalmát átérzem.
Zirc, 2007. 04. 26
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.