magam
Magánycetliket körmölök,
magamban beszélek, ülök, egy valamire
emlékeztető szobában, a tükörben
nem tudtam, hogy fordítva van minden,
tökéletesen fordítva minden.
Az orromon lévő pötty például,
Vagy ami neked jobb, az nekem rossz.
Mint egy mozgásérzékelő ajtó két üveglapja,
olyanok napjaim nélküled. Kettészelik arcomat,
és mikor belépek rajtuk, hátam mögött
nem rakják újra össze.
Ha magamra hagysz, megalázom magam.
Magam. Minden oldalról ugyanaz.
Titokzatos kocka. Mágikus doboz.
Súlytalansági állapotban alszom,
És magam alá zuhanok.
Így alázom meg jövőm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.