Kimegyünk a temetõbe
Légyszives vidd le a kutyát vidd le
mert én fáradt vagyok megint egész
nap dolgoztam rohangáltam egyik
helyről a másikra nem nem főzök
ma vacsorát ne dühöngj jó lesz most
a pizza tegnap még szeretted én
is megunnám de rohadtul érzem
magam szeretnék most egy kicsit itt
a gép előtt ülni játszani nem
gondolni semmire majd szombaton
főzök ebédet vagy vasárnap ha
lesz kedvem ha meg nem elmegyünk egy
étterembe ebédelni nekem
is jár a pihenés meg a húgod
megint új cipőt akar magának.
Igen kislányom majd a hétvégén
most nem érek rá ti megértitek
ti olyan jó gyerekek vagytok a
múltkor is elvittétek a macskát
orvoshoz mikor nem voltam itthon
elutaztam a szeretőmhöz mert
ti tudjátok hogy még egy anyunak
is lehet magánélete és nem
tudtuk még akkor hogy már haldoklik
és meg is halt két hét múlva pedig
nagyon szép volt az nem igazság hogy
a szépeknek is meg kell halni még
nekem is mondd meg a barátnődnek
hogy neked is lesz farmerszoknyád és
mintás tornacipőd gumicsizmát
azt nem veszek mert az egy baromság
tizenkétéves kislányok még ne
öltözzenek bohócnak majd ráérsz
négy év múlva akkor én már úgyse
tehetek semmit ellene mert te
is olyan önjáró leszel mint a
nővéred akinek még mindig nincs
gyereke de legalább szeretne
már egyet ha kész lesz a lakása
majd szombaton vagy talán vasárnap
ha kipihentem magam megvesszük
azt a nyüves szoknyát sétálunk a
bevásárlóközpontban órákig
biztosan eszünk sütit is és ha
nem fáradok el nagyon utána majd
kimegyünk apádhoz a temetőbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.