Belesimulás
Andalító hangok kiszűrődése,
Kevéssel a reggeli fogyás után,
Rendbe jön újra a délelőtti hízás,
Ott a földön mind mást hallanak,
Süvöltött a harangszó, a gyomrában
Zizegett a kés helye, feltalálta helyette
Türelmét, félig lett a fakanál-baba
Infúziós cukorral tele, az égettek
Kórházi vacogást emlegettek,
Omló naplemente az a szemgolyó,
Négy hajhullásnyira elbomlott.
S ha rácsos ágy, a töltelék a folyosón;
Otthon csak a szűzérme fintorog;
Rojtozott sötét, nevető nők, belesimulás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.