Az isten
nem szárnyakon érkezik mint egy koncerten.
Az isten nem érkezik sehogy.
Csak meddő tekinteted kutathat
a homályos hajnalban,
ahogy a völgyet elönti mint a hullámzó tenger,
miközben szűkülö szemmel
táncolsz a völgyoldalban,
és melletted a földön két
-és mégis-
angyal szerzetes ül egy pléden,
ahogy kell,
és nevet a katarzisodon,
amikor azthiszed minden jó,
pedig csak egy koncerten
szállt le
az égből
valami.