a csend most csak hallgat.
hallgat velem.
közben olvassa meg sem írt
végrendeletem.
meséli azt,
hogy öleljük egymást, bár
a hiány oly keserű.
mondja azt, hogy
a semmiből nő ezer zöldellő fű.
most ölel a csend.
átfogja kétségeid hosszú sorát.
és legyőzi minden magányos
éjszakánk.