Üldözési mánia
Üldöznek agyrémek jaj hol a fejem
Mint görcs ellen a Nospát a lábam úgy szedem
Szemem sötétjébe kúszik kommandó
Táncol a szívemben a terror tangó
Üldöznek a lányok huhogó angyalok
Koponyám feszítő csinos kis agybajok
Szövik szorgos pókok tervük ellenem
Hálójukká fonják az idegrendszerem
Üldöz itt mindenki azt mondják mániás
Agya dzsungelében lett maláriás
Betegsége ellen nem terem kinin
Lázas tudatában világgá nőtt a kín
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.