Rövidesen Budapestre érkezünk.
Kérem, vigyázzanak,
az ajtók becsukódnak előttünk.
Kérjük, hagyják szabadon
A menekülési sávot,
Tekerjék nyakukra
A biztonsági láncot.
Mutassák fel jegyeiket
Mely a pokolba szól,
Mert a kijáratnál
Egy sátán araszol.
Zárják be jó erős
burkaikat,
és szorítsák el jól
gyönge torkukat.