miheztartás végett
egyre gyorsabban megy az elalvás
a mélybe mintha ágyastul ugrana
s a gyerekzsebkendőnyire zsugorodott
éjszakák
mostanra nagy hűs lepedőkké nőttek
álmai nélkül
rejtik az alvót reggelig
az ébredés ellenben hosszú vontatott
végtére is mindig kigabalyítja magát a test
hogy a jól begyakorolt mozdulatok
véget nem érő fáslijával tekerje újra be magát
az óra domború hasára
tapad a fül
tiki-tak tiki-tak
hogy a szív vegye át
az ütemet vagy mit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.