Demi sec
Megfésülködik,szellőztet, ágyaz,
helyükre hordja a szertehagyott tárgyakat,
s ezért három az egyben
Nescaféra hívja meg magát.
Néha egy tavaly
megkezdett mondatra eszmél.
Belép a versbe és marad.
Hamar kilöttyen a délelőtt, lecsöpög,
helye keramitlapokon hűl tovább.
A Fugákat kisujjnyi szélesen
kommersz csemperagasztó tartja szét.
Az óra dühödt ritmusban egyfolytában
centrifugál .Félszárazon szedi ki
az ellopkodott időt.
Kreppjén öles domború hernyók.
Viszi a napra, hunyorognak. Csíptet,
teregetve ébred.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.