holtjáték
a pszichózis szintjéről akad még némi kilátás
a parkra erkély az nincs csak szűk kilépő s
személytelen berendezése ellenére lakható szoba
innen már karnyújtásnyira minden csak le kell
dőlnie az ágyra feje felett a lámpa rádió szemhéjai
mögött a gesztenyefák fegyelmezett sora
az éjszaka gyógyszeres tégelyéből fekete
Mikuliccal lekent város sosem látott főterére
képzelt toronyóra számlapján az idő dárdája
az éppen elérkező percet veszi célba
hegye ablakok teamécsnyi fényein messze túlmutat
Securytüveg a perc
csörömpölve perforál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.