Szirup
Emlékeim most szépen összeöntöm.
Életszörpöt kotyvasztok magamnak.
Aszalt vágy, túlérett érzés, bio ösztön,
pár hullott gondolat. Ilyeneim vannak.
Alágyújtok a horpadt szellemüstnek.
A nagy fakanál reményeim göcsös ága.
Olvadó gyümölcseim lassan összefőnek.
Édesítek. (Bár magas az időcukor ára.)
Instant élet készül most a rossz időkre.
A szirupot könnyeimmel fogom higítani.
Nem kínálgatom. Nem vagyok már dőre.
S nem tudom már magamat belőlem kiírtani.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.