Bakonyi hegyeimbõl
BAKONYI HEGYEIMBŐL…
Szerelmemnek születésnapjára
Bakonyi hegyeimből halld meg sóhajom,
Bakonyi hegyeimből Hozzád száll dalom.
Bakonyi hegyeimből küldöm a szívem,
Bakonyi hegyeimből szóljon Szerelem.
Bakonyi hegyeimből széllel üzenem,
Bakonyi hegyeimből Hiányzol nekem.
Bakonyi hegyeimben búsan ballagok,
Bakonyi hegyeimben fénylő csillagok
Bakonyi hegyeimben szórják szerteszét,
Bakonyi hegyeimben csábos énekét.
Bakonyi hegyeimben hulló levelek,
Bakonyi hegyeimben az őzike szemek,
Bakonyi hegyeimben kicsi madarak,
Bakonyi hegyeimben Rólad dalolnak.
Bakonyi hegyeimben nagyon Szeretlek,
Bakonyi hegyeimben el nem feledlek.
Bakonyi hegyeimből küldöm csókomat,
Bakonyi hegyeimből patak hívogat.
Bakonyi hegyeimbe jöjj, visszavárlak,
Bakonyi hegyeimbe nagyon kívánlak.
Bakonyi hegyeimbe a szép virágok,
Bakonyi hegyeimbe Hozzád kiáltok.
Bakonyi hegyeimbe siess Kedvesem,
Bakonyi hegyeimbe Legyél énvelem…
Zirc, 2006. 11. 30
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.