(" akkor még nem fixíroztam az asztal lapját")
P.GY.
még nem fájt a szívem a mérgezett egerek után
még nem habzott fel tőlük a csőröm
nem égetett a begyem miután leértek
nem fortyogtak odalent tovább
nem vetettem le magam a templom tornyából a földre
nem rángatóztam órákkal azután is
nem kaparta torkomat ami felbukott