Esettanulmány
avagy "A küldetés lehetetlensége"
( Bajtai András
mondjátok meg neki ti
köztük már évek óta nincs
beszéd vagyis : dehogyis nincs
példának okáért a halaszthatatlan ügyek
hosszú lajstroma
mintha mindig
két sietős ügyvéd aktákkal a hóna alatt
egy hosszúra nyúlt tárgyalás szünetében
türelmetlenül a folyosón kézzel lábbal
hadonászva egymás hátának magyarázna
s amire végre sikerülne rátérniük a tárgyra
legfőbb ügyük bizonytalan időre
végképp elnapolódik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.