Székács László
Lankadatig
rakod a szénát,
boglya, kazal,
rakod, rakod,
ballagva, ballagva,
csak rakod, rakod,
boglya, kazal,
villával kazalba,
ballagva, bandukolva,
már csak bandukolva, …
rakod, rakod,
villával, de már
csak boglyába,
rakod a szénát,
boglya, boglya,
rakod, rakod,
bandukolva, cammogva,
már csak cammogva, …
cammogva,
rakod a szénát,
már csak halomba,
villával, húzva,
húzva magad, …
ragad, ragad,
ragad a föld,
földbe lábod,
húzod, rakod, …
csak kézzel, …
csak szálanként, …
csak húzod, …
csak rakod, …
magadnak csak magad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|