Ingadozik a fejsze nyele.
Még megjavítható.
Kell hozzá egy másik szerszám,
s mintha kicserélték volna.
Villan a holdfényben,
mint horror filmben
hatásvadász jelenet,
éppen ezért meg sem ijedsz,
hátradőlsz és felnevetsz.
A kanapé is reccsen,
éles vágás, egy snitt és vége,
a használati utasítás
a kezedbe van téve.