Legyek tanyáznak bennem.
Egyszer lenyeltem egyet.
Azóta ez a félelem.
Játszom a gondolattal:
Bőröm alatt szaladnak.
Csúsznak. Másznak.
Megállnak olykor.
Csomók a bőröm alatt.
Orvos látta már.
Kitapintom őket.
Lassan. Gyorsan.
Hallgatnak.
Hallgatok rájuk.
Utcákra, terekre megyek.
Zümmögni kicsit.