Közlemény
Csak azért közlöm veled mindezt, hogy a
véraranyrögökre öntött virtuóz bizsut
tudd, hogy hova tedd legközelebb.
Csak azért közlöm veled mindezt, hogy a
morzejelek remek ívű prelűdjei
olyan helyre kerüljenek, ahová valók.
Csak azért közlöm veled mindezt, hogy a
szilárdság köré kerített szövevények
ne kurválkodjanak hős légitestként.
Csak azért közlöm veled mindezt, hogy a
nyüzsgő ritmusok disszonanciái
szúrólángként ne tűkristályosodjanak.
Csak azért közlöm veled mindezt, hogy
üstházadban ne fortyogjon a karsztvíz,
s tartsd meg magad hang nélküli
rezgésszámnak.
Csak azért, hogy a saját dajkád legyél,
s ne gondold, hogy egyedül vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.