A schengeni tankok
reggel is viszket a segg
s fröcsköli sóbelű slag
rajtam a szív fuvoláz
mondjuk hát: nu isoraz
kedveli szíve e szót
fényezi körbe a sót
kellene fürdeni hé!
jobb fúni Old Denis-ét…
jobb fúni Old Denis-ét?
ízleld a kínt, de ne sót!
mérges a seggem alant
jöjjön a schengeni tank!
és jöttek a schengeni tankok
s míg Denis pengeti lantját
sorban a schengeni tankok
átlövik bűbeli báját.
Old Denis bűbeli bája
elveszett este a harcban
nincs aki tartsa ma karban
hajdani légkalapácsát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.