Székács László
Új ego
fából faragott,
fafejű,
sorsszerű
zabszemek szúrkálták,
szűk volt,
rá minden morzsa
ében-éjszaka,
érték, mérték,
kopja
kenyér helyett,
élethez,
történet
se munka,
morzsa se,
nincs kegyelem
emlékezőknek,
emlékeztető,
őrző, véseteg
kopjafa,
kisérő,
a túloldalra
van,
volt,
lesz,
él,
létezik,
enyészet
test,
morzsa,
por
por,
morzsa,
test
a szellem,
lélek
kopjafa véset
az új ego
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|