egy nyújtózkodó vers
a papírlap mélységét tekintve
jelentéktelen bevonat
tükörre lehelt mindegy
hártya, krupp,
por, dérlepte pad
(zárójelek mögül)
fel lepattogzó
foncsor
tudattalan rétegek
falában dolgozó
ádáz mészkukac
körömnyi helyen
hólyagosodó
elnehezül ő
leszakad ó
mégcsak nem is
törmelék