Szavaink szárnyán
Szavaimban nagy beszédek,
Hozzád szólnak víg érzések.
Mondatomban szavak ezrek,
Gondolatban ezer egyek.
Ha kimondanám most mit érzek,
Egyedi s víg beszédek,
Mondatomban nem lennének,
Csak romantikát beszélnének.
Álmunk egyben, mint egy lélek,
Testünk étel a vágy tüzének.
Szavakkal mondani mindezt félek,
Pedig szíved, lelked örülnének.
Így két szemeim gyönyörködnek,
Bár lenne időnk örömöknek,
De felsőbb rendűk ítélkeznek,
Nem lehetünk mi most egyek.
Mezőberény, 2006-07-24
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.