Kiel
A hosszú testet ráhelyezzük a bakokra,
a rézlemezt hozzáillesztjük a gerinchez,
az ülést ráhelyezzük a sínre,
a hosszú testet vízre tesszük.
A túlparton néhány galéria-erdő.
Jól kiszámított, feszített víztükör,
a hosszú testet az uszály alá gyűri,
majd kidobja magából az ár.
A másik oldalon néhány galéria-erdő.
Friss karcolások a hosszú testen,
meghajlik a gerincnél a rézlemez,
az ülés lecsúszik a sínről.
a villa meggörbül kicsit,
A túlparton néhány galéria-erdő.
A helyőrség onnan nézte a Dunát,
a túlparton lapos, barbár vidék,
távolról szokványos pillanat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.