Fejlõdés
Mikor óvodás voltál, azt kérdezték,
hova fejlődik ez a gyerek,
mire a konkurens anyuka megjegyezte,
hogy majd megáll a fejlődésben
meg is álltál,
amitől szüleid megijedtek, és
fejlesztő tablettát írattak fel az orvossal
sajnos nem akartad bevenni,
sem akkor, sem később
pedig mindenki, aki körületted volt,
azt akarta, hogy fejlődjél,
legyél hasznos polgára a társadalomnak
tanuljál angolt és tudj jól bánni a komputerrel
előre láttad a rossz emlékű számítástechnikai tanfolyamot egyfelől,
meg a bírálatokat másfelől,
amelyek arra irányulnak majd, hogy
légy önkritikus, fogadd el az észrevételeket,
hogy fejlődhess és jobb verseket írjál
pl. ne használj ragrímet és lazíts meg tömöríts
a munkahelyen pedig ne a semmit bámuld,
amikor mondanak neked valamit,
és legyél sokkal talpraesettebb,
és soha ne hagyd figyelmen kívül, hogy
FEJLŐDÉS a tudás ATYJA
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.