kívánjunk egymásnak lányok
rajzos babát a hasba
vagyos, alkalmi hajszínt
hogy kapjunk gyantát
amilyet akarunk, direkt
magas labdát
fel színre! mélyet
törött körmöt, zsíros hajat
dicsérni a hétköznapokat
meg kívánjunk náthát
halált minden percre
bőrkímélő tusfürdőt
körömzuhanást lányok
ki a végtelenbe