A rózsaszín hasáb
A rózsaszín kis hasáb
Neve nem titok.
A műanyag kis hasábom
Neve alatt irok.
A szögletes hasáb, ha más is
Nevében benne van Tamás is.
A kopott, mattra-fordult hasáb
Sötétben is mosolyog,
A pontszeme a másvilág,
S játszódnak vele vén-kisasszonyok.
Walhallában hallá: „halál halál fallá
Fordult” s rózsaszínben- Wilson mordult.
3 cm, hossza tizenkettő.
Négyzet alapokon, teremtethetett ő.
Hiszi, hogy az emberi lény nagytöbbsége
Nem tudja, hogy mit miért, de
Száz szónak és magának:
Más az értelme a halálnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.