Szavak
Szavak
1
ablakpárkányon dédelgetett
tejfölös poharak földlabdáin
megjelenő sziklevelek
ébredése
x
napmagvacskák
duzzadása
x
felpattanó szemek
x
csírák
x
emitt a címzett
amott az ismeretlen
x
pántjairól leszakadt
mélybe zuhanó ablak
x
rozsdás
reteszek neszek
x
szélkakas
szerelem
x
szívek függőkertjében
legyomirtózott
szerelem
x
folyton ősz
leengedett ekevas
mögött megnyíló hasadék
x
az ekevas éle
x
a szántás mélysége
x
föld alól kifordított
csimasz, lótetű tátogása
x
zsebkendő
ponyvákkal letakart halszagú álmok felett
keringő sirályok
x
a széllel alkudozni szükségszerű
kéremszépen
x
az igazság harangjátéka
x
a bimbam bogarak gyűjtögetése
x
séta a versek bolhapiacán
x
az elengedés méltósága
létezik ?
2
szavak kései a gyanúperben
jaj ha a kések bele marnak
fogy a fa , egyre
forgácsait veszti sír alakul
a kész darab halvány
mégis
hangsúlyos erezete
x
a vibrálás abbamaradása
x
az elnémulás meredek íve
x
elnéptelenedő csarnok tágassága
x
áramtalanítás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.