az a tény hogy a bogár páncélja
maradéktalanul feloldódott
megint csak arra enged
következtetni
hogy van benned némi spiritusz
és mindaddig húzkodod e kávéalj sűrűségű
oldatba mártogatott labdacsodat
az egyenetlen felületeken
míg egyöntatűvé nem változik
a csillogás
a szújáratokba
hitedet
injektálod
de rossz kezekben
újra és újra lepukkannak
a helyrehozott darabok is