A vers születése körüli cécóról
mindazonáltal hogy egyre inkább van rá látásom
mégsem vagyok egészen bizonyos
abban hogy mi okból jönnek létre ezek a
kisebbnél is kisebb-nevezzük így-
mentálhigiénés koszok
amik azonnal önmagukból kezdve
valamilyen időtől független
szellemi anyagcserét folytatnak
erősen sztatikusak
-lásd a tévékészülék és a közönséges házipor
között fenálló kapcsolatot-
szóval valahogy így
aztánegyszercsak
tudod hogy kész van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.