Szemüveg
Fogtad magad és csak úgy simán
hátad mögött hagyva
paszpartut, keretet, a kereten
lábait összedörzsikéző legyet
szóval olyan egyszerűen
mintha ez a világ
legtermészetesebb dolga volna
kiléptél a képből és teljes testi
valóságodban mutatkoztál meg előttem.
manapság nem nagyon szoktak így
viselkedni a szentek-ez az egyik-
és még az is csak hagyján hogy a többiek
mind bolondnak fognak tartani
ha egyszer majd beszélni kezdek rólad
mégis leginkább a mama szemüvege
miatt izgulok
e pillanatban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.