In nomine Christi
Anyáddal üzengetsz?
Eddig nem tudtam,
hogy anyánk közös.
És köntörfalazhatunk
éppenséggel,
ám nevünk, kenyerünk, sorsunk
minket egymásba börtönöz,
miképpen minden egy, vagy ugyanaz.
Mindezt tényként szárazon
csupán megállapítom.
Vagy közlöm.
De van itt egy apróság amire kitérnék:
Ha benn vagyok a buliban a kezdetektől
miért , hogy csak most tudom meg?
Ha megszakadok se' szólj!
Csalódnék benned is ha jönne válasz.
De megengedhetnéd Jézusom
azt, hogy én kitaláljam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.