A virrasztó
Te parancsoltál mindegyikbe!
Mondd csak nem zavar a romló hús szaga?
Fekete gyolcsot tekersz körém ha itt az éjszaka
és virrasztásaim varrod nyakamba
ha már nem csendesít le más.
Sebeidben laktam
a sorvadás lezárta heg alatt
tengerároknyi mélyben.
Hold plombálta előlem az eget,
Hogy ne szakadhasson rám soha többé.
Felajánlhatok neked ezt meg azt és talán
ha hívnálak elvinnél magaddal.
De mégis ki az aki veled
mindenkor minden testben
egyenrangú?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.