Ásó kapa miegymás
Tönkre megyünk!
Adta ki a parancsot tizenötéve tartó házasságában
Egy reggel az asszony miután a folyosón
Szembetalálkozott a férjével és rájött, hogy legalább
Öt éve nem kérdezte meg tőle senki mit álmodott
És akkor ott megijedt hogy ez most már mindig így lesz.
menj magad – szólt az ébredés miatt amúgy is
zaklatott ember.
És ezután éltek még tizenöt évig egymás mellett.
Akkor egy este vacsorához
Megterített az asszony. Kezébe vette a kenyeret megtörte
De nem szólt
A férfi jobbjával kanalazta magába az ételt
A ballal újságot lapozott
Nem volt ebben semmi különös
Akkor éjjel a nő szedte a cókmókját és
Se szó se beszéd Tönkre ment.
Így mentek tönkre mind a ketten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.