Átalakulás
Füst is van, tömör, lila fény,
kerítés, lámpa, kerti bokor,
faágak, levelek, esőcseppek,
mintha tengernyi volna létük,
mind szilárd, mint a délután,
de most az esti szél lerántja
a cseppeket a görcsös ágak
árnyékba bújnak önmagukból;
a kerítés, a lámpa, a kerti bokor
már azonos a nedves éjszakával.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.