miszter Naki-Taka Boszidola
..Hűlten áll a szerszámszekrény
Hűtlen Béla, hetyke legény…
Megölte! A vakarcs Julcsa!
Kezében még csavarkulcsa!
Imádkozzunk! Tenyértapaszt!
Dögölj meg te szemét paraszt!
Szinuszgörbe… íve vesztett…
Töltsd ki ezt az iq tesztet,
Mélylélektan – mikrochip-s,
Hozd a ládát, köll a csipesz,
Ki köll húzni méregfogát,
Szívén gonosz féreg fog át!
Elmenekült! Hé elcsípni!
Ott a seggnyi kondenzcsík ni!
Ez a nőci kész reskontó!
Mai száma: életrontó!
Jön végre a nazarénus,
Ne félj tőle helyi vénusz…
Nem tört pálcákat a barát,
Talpa alatt sok kavics van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.