ad notam
Ne feküdj nyújtott lábbal hátadon,
kezeid keresztbe téve görcsösen
a mellkasod felett, ha várhatod
egy korsó sörrel törzshelyed
napernyői közt halálodat,
hol áthatol némi fény a réseken,
hol néha esetlenül koccan össze
csésze, korsó és pohár,
ahol alkohol ittas álmok,
gyűrődött lapon képletek,
versszerű sorok és sávok
összeverődnek jövendő izmusok,
törekvések előfutárává, míg húsod
mögött a sör nedveiddel elvegyül
s a menedék közhelyek között
valami, baromi halkan elrepül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.