tél, halál, stb.
Halálra várnak, nézd, a fák,
s az ősz szép sugárkezelés.
A földre hull ezer levél,
hajszál, hiába, nő a rák.
Az erdő ezernyi beteg,
s nem ad nekik senki időt.
Üres jövőbe felnövők.
Félelmükben nyüszítenek.
S remegnek, reszketnek a fák,
haldokolva, sírva nőnek.
Meghajolnak az időnek,
mert rájuk telepedtél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.