Jókívánság
Azt, hogy sose kelljen
elalvás előtt saját ágyadban
rettegned, vajon holnap hol
ébredsz fel, és ha aztán
felébredsz, az tényleg ébredés
legyen, szóval várjon rád
egy kádnyi forró víz, és ha
még ez is sikerült, akkor
soha ne feledd megtartani
a kellő távolságot,
ereid és késeid között.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Élet és Irodalom, 2005/24
Kötetben: Az összes nevem (Budapest, 2006)
Kiadó: Széphalom Könyvmûhely