torontói emlék
Istenem, mennyire egyedül voltam!
a szavakra vetettem magam.
így kezdődött.
valami reklámot olvastam egy magazinban
a szavakra vetettem magam
és jaj, mennyire próbáltam egy világot építeni
a szavak köré egy új világot lázasan, erőszakosan.
Love is not love which alters
when it alteration finds/
Or bends with the remover to remove...
ezek voltak a szavak
ott, a divatlapban
és a szemközti oldalon egy kép
ó, semmit sem tudtam akkor még!
csak az a furcsa szerkezet furcsa szavak
értelmezés négy fal között üres lakásban.
Istenem, mennyire fáztam!
az ablakhoz húzódtam. kicsit sírtam.
bénán, vacogva
hideg sajtot ettem.
így kezdődött az új életem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.