mutasd magad
lépj közelebb
mondj el mindent
én figyelek
gyere hozzám
még közelebb
érezd, hogy én
hogy szeretek
fejtsük le a
rétegeket
forgasd fel a
képzeleted
üssön marjon
védtelenek
vagyunk úgyis
féktelenek
mohó éhes
kisgyerekek
gyere hozzám
még közelebb
érezd, hogy én
hogy szeretek
legyünk együtt
végtelenek