Szerelem
Hogy mi történt velem,-nem is tudom
Csak kábultan álmodozva járok
Léptek nélkül az úttalan úton
Fényárban hordozom a vakságom
Vágyak feszítik lelkem, Hold-tavi
Kráterek vad tűze lobbant lángra
Engedd szomjam szomjaddal oltani
Öleljen gyümölcsöt hozó ágad
Még ringat a perc,beléd fogódzom
Hogy testeddé váljon égő testem
Orkánok tűz-ölén ringatódzom
Elpusztít ,hogy újra megteremtsen
Szökik a nap, az aranyesőben
Megfürdünk ,de már betölt hiányod
Téged keresselek minden nőben
És minden nőt benned megtalálok
2004 09 28
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.