Ne félj...
Nem mondhatom el fájdalmam senkinek
Úgy járok a földön, mint egy idegen
Holt tenger a szívem,szenvednie kell
Belül folyik a vére sebeimnek
Csak én tudhatom, hogy lelkem mért remeg
Mennyi vágyat folytok vissza magamban
Vajúdva a ki nem mondott szavakban
Hogy ne félj Kedvesen, hogyha féltelek
Csak érezd, mit súg a csend, a hallgatás
A kiejtett szó csalfa dallamvarázs
Kósza fény árnya az ég peremén
A szavaknál több kell,ami visszatart
A bűnbeeséstől,hamár nincs malaszt
Oldozz fel,mégha meg sem érdemelném
2001 10 10
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.