Hiába minden. Meg lettél tagadva.
Ami veszni vágyik, minek is maradna?
A csend is hiába. Bár ne lenne csendebb!
Hitvány pantomim az ami végleg elmegy.
Marad a kert a fal a ház meg az árnyék.
Fák alatt avar, mi égetésre vár még.
Kik szeretnek, mind magukra vetnek végül.
Vágyak atlaszára van hogy semmi se' épül.
Farkas hibák vinnyognak fel a gazban.
Ma sem kezdődik el az ami halhatatlan.