JÓ VELED Rikének I.
Elmúltak az évek mögöttem, magányos volt szívem,
Azt hittem hogy vége már mindennek, nem lesz több kincsem.
Végleg elkerül a Szerelem, rossz napok eljönnek,
Afrodité szigetére soha már el nem visznek.
Bánatos éltemnek, Szerelmes lelkemnek vége már,
Messzire elkerül ezután, boldogság kék madár.
Felvirradt a nap, bánatom eltűnt, kedvem visszatért,
Sors keze elhozta számomra, csodaszép kis Rikét.
Jó Veled Kedvesem, ölellek, csókolom ajkadat,
Múzsám vagy örökre, adtál most hatalmas szárnyakat
Hogy vágyaim szálljanak, hirdetve a boldogságot,
Mindenhova hírül vinni a szép szerelmi lángot.
Boldog vagyok, úgy Szeretlek, értelme életemnek,
Terád vártam nagyon régtől, szólítlak Kedvesemnek.
Napfény ragyog, szép az élet, tervezem a jobb jövőt,
Tudom most már végleg enyém, óvom ezt a Drága Nőt.
Jó Veled már Szép Szerelmem, megköszönöm Istenem,
Tudom hogy a boldogságot Te Adtad most énnekem.
Éjjel - nappal Rád gondolok, örökre enyém leszel,
Érdemes volt vágyakoznom, hittem hogy Te létezel
Számomra a nagy világnak eldugott kis szegletén,
Élt bennem hogy megtalállak, élt bennem még a Remény.
Jó Veled mert viszont Szeretsz, boldogságom angyala,
Legyen szép csodálatos, éltünk minden pillanata.
Zirc, 2005. Május 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.