eperízû idõ
egyszer majd elfogy a hallgatás is
ahogy a rozsdafarkúak a kertből
hiába rejt fészekodút a cukorsüvegfenyő
nem... költeni nem akar egy se'
mit mondjak? talán igazuk van
elhagynak a hálátlan dögök
mi marad? ez itt ni !
amit a gyerekek a kezembe nyomtak
- plasztikhéjban olvadó fityisz-
BICSKANYALÓKA
/nyaltál már ilyet?/
megnyomom a gombot
kivillanik piros nyelve a késnek
szopogatom
megunom
csett
visszazárom
zsebembe
eperízű idő
ragad
utána
cseppen
a
nyál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.