paranormális
Én sokszor előre tudok a váratlan vendég érkezéséről.
Megérzem a gondolatát, amellyel felém igyekszik,
és mindig egy pillanattal előbb tárom ki az ajtót még
azelőtt,hogy a keze megérintené a kilincset.
Azt is meg szoktam érezni, ha valaki másnap meg fog halni.
Persze erre mindig csak utólag jövök rá.
Olyankor véletlenül éppen úgy intézem a dolgokat, hogy
sokat együtt lehessünk így mindig jut idő arra, hogy
még életében megmondjam neki mennyire szeretem.
Aztán másnap valamiért meghal,
de attól mi még együtt
örülünk hogy a dolgok a lehető legjobban alakultak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.