Z.
Z. eléggé őrült ahhoz, hogy ellegyen magával
mint egy zajos társasággal a kerti asztalnál
valamelyik Ő megigazítja a párnákat a székeken
mígnem egy másik felkiált hogy jé már megint
telihold van és ugyanez az Ő sorra gyújtogatja
a mécseseket lent a fűben a virágok között
a harmadik O desszertet hozna a negyedik
készségesen leszedi az előző fogás óta
fent maradt terítéket
szép este van
szépek így együtt
jó cuvier a poharukban
szabadság szerelem
már emelik is
proszit mondják egyszerre és összenéznek
pedig egyik sem tudja hogy most mire gondol
a másik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.