Mosatlan reggel
Reggel van, fázunk.
Mosatlan szájban forgatom nyelvem,
és keressük a meleget.
Testszagod túl közeli.
Reggel van és messze a központtól.
Elbeszéled, ami tegnap kimaradt,
míg fél pár papucsodat keresed,
és nem nézünk ki az ablakon.
Reggel van és nem nézünk egymásra.
Bennünk az a motor, ami nem közös,
ahogy felöltözöl, én ténfergek
és kirántom az ablakot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Átadom a pórázt (Budapest, 1997)
Kiadó: József Attila Kör - Balassi Kiadó